ᐅ JUST (JST) kopen 2020 ᐊ

📈 JUST kopen op Binance!

JUST (JST) prijs

Wat is JUST

JUST Platform’s Governance Token JST wordt gelanceerd op 05/05/2020 tijdens de Poloniex LaunchBase (Token Sale). JUST heeft tot doel een eerlijk, gedecentraliseerd financieel systeem op te bouwen dat stabiele muntleningen en bestuursmechanismen biedt voor gebruikers over de hele wereld. JUST is een systeem met twee tokens. Het eerste token, USDJ, is een stablecoin gekoppeld aan de Amerikaanse dollar in een verhouding van 1: 1 en wordt gegenereerd door TRX te onderpand via JUST’s CDP-portaal. JST, het tweede token, kan worden gebruikt voor het betalen van rente, platformonderhoud, deelname aan het bestuur door middel van stemmen en andere activiteiten op het JUST-platform. JUST maakt het mogelijk dat alle transacties, zekerheden en governance transparant on-chain worden uitgevoerd. JUST is gebouwd op het TRON-netwerk, het grootste gedecentraliseerde applicatie-ecosysteem, en heeft tot doel een reeks gebruiksvriendelijke en transparante financiële diensten te bieden aan al zijn leden.

JUST (JST) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

JUST is een token die beschikbaar is sinds 2020-5. Belangrijke use cases voor JUST zijn onder andere: DeFi. Meer informatie vind je op de officiële website van JUST: https://just.network/#/.

JUST converter

Schuiven naar boven