ᐅ IRISnet (IRIS) kopen 2020 ᐊ + rente op IRISnet

📈 IRISnet kopen op Binance!

IRISnet (IRIS) prijs

Wat is IRISnet

IRISnet (IRIS) is een cryptovaluta. IRISnet heeft een huidig aanbod van 1.996.439.410.466 met 805.559.422,48 in omloop. De laatst bekende prijs van IRISnet is $ 0,070544 USD en is 0,03% gestegen ten opzichte van de afgelopen 24 uur. Het wordt momenteel verhandeld op 21 actieve markt (en) met $ 8.894.560.065 verhandeld in de afgelopen 24 uur. Meer informatie is te vinden op https://www.irisnet.org/.

IRISnet (IRIS) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

IRISnet (IRIS) staking

Je kunt passief cryptocurrency verdienen door IRISnet beschikbaar te stellen aan het netwerk. Als je IRIS op een exchange hebt staan die staking mogelijkheden heeft is dit zeer eenvoudig. Meestal ga je simpelweg naar de staking sectie van de exchange en daar kan je aangeven hoeveel je beschikbaar wilt stellen. Rente die je hierop kunt ontvangen varieert van 1% tot zelfs 20% per jaar. Er zijn verschillende manieren van staken, waaronder lending, fixed staking, flexible staking en savings. Afhankelijk van het type staking zet je je coins vast voor een vaste periode of blijft het flexibel. Onderstaand zie je de staking mogelijkheden voor IRISnet

Via Binance locked staking verdien je 21,25%. Ga naar Binance locked staking >>

Informatiebronnen

IRISnet is een coin die beschikbaar is sinds 2019-4. Meer informatie vind je op de officiële website van IRISnet: https://www.irisnet.org/.

IRISnet converter

Schuiven naar boven