ᐅ Tachyon Protocol (IPX) kopen 2020 ᐊ

Tachyon Protocol (IPX) prijs

Wat is Tachyon Protocol

Tachyon Protocol is een gedecentraliseerd internetprotocol, mede gelanceerd door V SYSTEMS en X-VPN, dat tot doel heeft een vertrouwd, stabiel, snel, betrouwbaar en transparant gedecentraliseerd informatienetwerk te creëren. Door technieken van DHT, blockchain, UDP en encryptie te implementeren, zet Tachyon Protocol zich in voor het bouwen van de volgende generatie TCP / IP die een zelfvoorzienende internetomgeving kan bieden met hoge beveiliging, onvindbaarheid, beschikbaarheid en maximale netwerksnelheid.

Tachyon Protocol (IPX) kopen

Tachyon Protocol is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Tachyon Protocol is een token die beschikbaar is sinds 2020-1. Meer informatie vind je op de officiële website van Tachyon Protocol: https://tachyon.eco/.

Tachyon Protocol converter

Schuiven naar boven