ᐅ IoTeX (IOTX) kopen 2020 ᐊ

📈 IoTeX kopen op Binance!

IoTeX (IOTX) prijs

Wat is IoTeX

IoTeX, opgericht als een open-sourceproject in 2017, bouwt een gedecentraliseerd platform om het internet van vertrouwde dingen mogelijk te maken, een open ecosysteem waar mensen en machines kunnen communiceren met gegarandeerd vertrouwen, vrije wil en privacy. Gesteund door een wereldwijd team van meer dan 30 onderzoekswetenschappers en ingenieurs, combineert IoTeX blockchain, beveiligde hardware en vertrouwelijk computergebruik om slimme apparaten en netwerken met behoud van de privacy mogelijk te maken. Het platform wil dienen als een wereldwijde vertrouwensruggengraat voor het intelligent en efficiënt verbinden van verschillende partijen en apparaten om de toekomstige mens-machine-economie mogelijk te maken.

IoTeX (IOTX) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

IoTeX is een coin die beschikbaar is sinds 2018-5. Belangrijke use cases voor IoTeX zijn onder andere: Platform, IoT. Meer informatie vind je op de officiële website van IoTeX: https://www.iotex.io/.

IoTeX converter

Schuiven naar boven