ᐅ IOST (IOST) kopen 2020 ᐊ + rente op IOST

📈 IOST kopen op Bitvavo! 🇳🇱

IOST (IOST) prijs

Wat is IOST

Het open-source IOST-project is bedoeld om te voldoen aan de beveiligings- en schaalbaarheidsbehoeften van een gedecentraliseerde economie door een blockchain-infrastructuur te bieden die zou kunnen dienen als de architectuur voor de toekomst van online services. Door gebruik te maken van factoren zoals IOST-tokenbalansen, op reputatie gebaseerde tokenbalans, bijdragen aan het netwerk en gebruikersgedrag, werd hun zogenaamde “Proof of Believability” consensusalgoritme ontwikkeld om de veiligheid en efficiëntie van transacties op het netwerk te waarborgen. Het team van IOST erkent dat zonder voldoende schaalbaarheid, multinationals mogelijk niet in staat zijn om blockchains te implementeren om hun klanten te bedienen op het niveau dat vandaag wordt verwacht. Als zodanig stellen de teams van IOST de Internet of Services-token voor als een middel om deze doelen te bereiken.

IOST (IOST) kopen

Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

IOST (IOST) staking

Je kunt passief cryptocurrency verdienen door IOST beschikbaar te stellen aan het netwerk. Als je IOST op een exchange hebt staan die staking mogelijkheden heeft is dit zeer eenvoudig. Meestal ga je simpelweg naar de staking sectie van de exchange en daar kan je aangeven hoeveel je beschikbaar wilt stellen. Rente die je hierop kunt ontvangen varieert van 1% tot zelfs 20% per jaar. Er zijn verschillende manieren van staken, waaronder lending, fixed staking, flexible staking en savings. Afhankelijk van het type staking zet je je coins vast voor een vaste periode of blijft het flexibel. Onderstaand zie je de staking mogelijkheden voor IOST

Via Binance savings verdien je 0,42%. Ga naar Binance savings >>

Informatiebronnen

IOST is een coin die beschikbaar is sinds 2018-1. Belangrijke use cases voor IOST zijn onder andere: Hardware, IoT. Meer informatie vind je op de officiële website van IOST: http://iost.io/.

IOST converter

Schuiven naar boven