ᐅ INT Chain (INT) kopen 2020 ᐊ

INT Chain (INT) prijs

Wat is INT Chain

INT heeft tot doel een mobiel netwerk van machines op te bouwen en een munt te creëren om de uitwisseling van waarde tussen knooppunten en heterogene verbindingen te coördineren (verschillende knooppunten kunnen onafhankelijke interne verbindingen creëren). Een knooppunt kan bijvoorbeeld een verzoek doen en tokens betalen om andere knooppunten (of links) te vragen om bronnen zoals stroom, netwerk te leveren. gegevens en services. Door middel van zero-knowledge proofs, kan optionele maskering worden gebruikt om de privacy van gebruikers te beschermen.

INT Chain (INT) kopen

INT Chain is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

INT Chain is een coin die beschikbaar is sinds 2018-1. Belangrijke use cases voor INT Chain zijn onder andere: Platform, IoT. Meer informatie vind je op de officiële website van INT Chain: https://intchain.io/.

INT Chain converter

Schuiven naar boven