ᐅ Insights Network (INSTAR) kopen 2020 ᐊ

Insights Network (INSTAR) prijs

Wat is Insights Network

INSTAR is het native cryptocurrency-token dat is ontwikkeld door het Insights Network-team dat de INSTAR Blockchain aandrijft. Instar Blockchain is een volledig operationele, gedecentraliseerde, gedelegeerde proof of stake blockchain die EOS open source software en sMPC-technologie gebruikt voor gegevensuitwisseling. INSTAR-tokens kunnen naar verluidt worden gebruikt om marktonderzoeksverzoeken te stimuleren, zoals enquêtes, toegang tot onderzoeksrapporten en meer op www.instars.com. “Staking for SaaS” biedt gratis toegang tot enquêtesoftware van ondernemingsniveau die wordt aangedreven door microbetalingen in cryptovaluta. Individuen kunnen cryptocurrency verdienen door deel te nemen aan consensuele gegevensuitwisseling op het Instars-platform. Alleen brede demografische gegevens worden uitgewisseld in plaats van volledige persoonlijke gegevens. Bezoek voor meer informatie www.instars.com.

Insights Network (INSTAR) kopen

Insights Network is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Insights Network is een coin die beschikbaar is sinds 2018-3. Belangrijke use cases voor Insights Network zijn onder andere: Marketplace, AI & Big Data, Enterprise solutions. Meer informatie vind je op de officiële website van Insights Network: https://instars.com/.

Insights Network converter

Schuiven naar boven