ᐅ ILCoin (ILC) kopen 2020 ᐊ

ILCoin (ILC) prijs

Wat is ILCoin

De ILCoin-blockchain is een on-chain gegevensopslagsysteem; niet alleen ontwikkeld om een basis te bieden voor de ILCoin-cryptocurrency, maar ook om mogelijkheden te bieden voor veilige, transparante gegevensopslag, het opzetten van verschillende slimme contractsystemen en de lancering van gedecentraliseerde applicaties die draaien op ILCoin blockchain-systemen. ILCoin begon als een alternatief voor Bitcoin (BTC). Sindsdien heeft het zijn eigen blockchain-netwerk opgebouwd. Het blockchain-netwerk van ILCoin is een gedecentraliseerd Cloud Blockchain-systeem waarbij on-chain gegevensopslag wordt beveiligd en beheerd door een kwantumbestendig SHA-256 Command Chain Protocol (C2P). Het ILCoin Blockchain-systeem beweert immuun te zijn voor 51% aanvallen van derden.

ILCoin (ILC) kopen

ILCoin is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

ILCoin is een coin die beschikbaar is sinds 2018-11. Belangrijke use cases voor ILCoin zijn onder andere: Mineable, Medium of Exchange, Filesharing, Quantum-Resistant. Meer informatie vind je op de officiële website van ILCoin: https://ilcoincrypto.com/.

ILCoin converter

Schuiven naar boven