ᐅ Ignis (IGNIS) kopen 2020 ᐊ

Ignis (IGNIS) prijs

Wat is Ignis

Ignis (IGNIS) is een cryptocurrency-token en werkt op het Ardor-platform. Ignis heeft een huidig aanbod van 999.449.694 met 761.143.950 in omloop. De laatst bekende prijs van Ignis is $ 0,023649 USD en is de afgelopen 24 uur -0,54% gedaald. Het wordt momenteel verhandeld op 15 actieve markt (en) met $ 836.578.077 verhandeld in de afgelopen 24 uur. Meer informatie is te vinden op http://www.jelurida.com/ignis.

Ignis (IGNIS) kopen

Ignis is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Ignis is een token die beschikbaar is sinds 2017-12. Belangrijke use cases voor Ignis zijn onder andere: Platform, Payments, State channels. Meer informatie vind je op de officiële website van Ignis: http://www.jelurida.com/ignis.

Ignis converter

Schuiven naar boven