ᐅ ICON (ICX) kopen 2020 ᐊ + rente op ICON

📈 ICON kopen op Bitvavo! 🇳🇱

ICON (ICX) prijs

Wat is ICON

ICON is een gedecentraliseerd blockchain-netwerk gericht op interoperabiliteit. Met het ‘blockchain-transmissieprotocol’ van ICON kunnen onafhankelijke blockchains zoals Bitcoin en Ethereum verbinding maken en met elkaar transacties uitvoeren. Dit opent ketenoverschrijdende use-cases die onmogelijk zijn zonder een interoperabiliteitslaag zoals ICON. ICON Network beschrijft zichzelf als een blockchain-protocol voor algemeen gebruik op basis van de native cryptocurrency ICX dat slimme contracten kan uitvoeren, het BFT-DPoS-consensusprotocol (Delegated Proof-of-Stake) kan toepassen en een economisch-governanceprotocol met de naam DPoC (Delegated Bewijs van bijdrage). Het ICON-netwerk wordt aangedreven door een eigen blockchain-engine genaamd ‘loopchain’ en heeft de mogelijkheid om honderden transacties per seconde af te handelen. Het ICON-project is gestart om de integriteit en transparantie van gegevens die worden gedeeld tussen instellingen en bedrijven te waarborgen, en om onderlinge activa op heterogene blockchains te verplaatsen zonder een gecentraliseerde organisatie. Op de lange termijn wil ICON Network een ‘interchain’ worden die meerdere blockchains met elkaar verbindt op basis van BTP-technologie. De ICON-blockchain wordt mogelijk gemaakt door loopchain, een blockchain-engine ontworpen door ICONLOOP. ICONLOOP is verantwoordelijk voor de adoptie van loopchain door de overheid en het bedrijfsleven in Zuid-Korea. Loopchain is het standaard blockchain-platform van de Seoul Metropolitan Government.

ICON (ICX) kopen

Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

ICON (ICX) staking

Je kunt passief cryptocurrency verdienen door ICON beschikbaar te stellen aan het netwerk. Als je ICX op een exchange hebt staan die staking mogelijkheden heeft is dit zeer eenvoudig. Meestal ga je simpelweg naar de staking sectie van de exchange en daar kan je aangeven hoeveel je beschikbaar wilt stellen. Rente die je hierop kunt ontvangen varieert van 1% tot zelfs 20% per jaar. Er zijn verschillende manieren van staken, waaronder lending, fixed staking, flexible staking en savings. Afhankelijk van het type staking zet je je coins vast voor een vaste periode of blijft het flexibel. Onderstaand zie je de staking mogelijkheden voor ICON

Via Crypto.com staking verdien je 2,00%. Ga naar Crypto.com staking >>

Informatiebronnen

ICON is een coin die beschikbaar is sinds 2017-10. Belangrijke use cases voor ICON zijn onder andere: Platform, Enterprise solutions, Interoperability. Meer informatie vind je op de officiële website van ICON: https://www.icon.foundation/.

ICON converter

Schuiven naar boven