ᐅ HYCON (HYC) kopen 2020 ᐊ

HYCON (HYC) prijs

Wat is HYCON

HYCON, wat staat voor Hyperconnected Coin, is de digitale asset die is gebouwd bovenop een snellere en beter schaalbare blockchain die is ontwikkeld door het Infinity Project-team. Met behulp van een DAG-structuur (Directed Acyclic Graph) heeft het de mogelijkheid om meerdere blokken tegelijk te publiceren met de mogelijkheid om tegenstrijdige transacties op te lossen en dubbele uitgaven te weigeren via het SPECTRE-consensusalgoritme.

HYCON (HYC) kopen

HYCON is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

HYCON is een coin die beschikbaar is sinds 2018-8. Belangrijke use cases voor HYCON zijn onder andere: Mineable, DAG, Platform, Scaling. Meer informatie vind je op de officiële website van HYCON: https://hycon.io/.

HYCON converter

Schuiven naar boven