ᐅ Hellenic Coin (HNC) kopen 2020 ᐊ

Hellenic Coin (HNC) prijs

Wat is Hellenic Coin

Helleense munt beschrijft zichzelf als een gecodeerde en privé-cryptocurrency. Om een transactie uit te voeren, hebben gebruikers alleen een openbare en privésleutel nodig. Transacties zijn onomkeerbaar om fraude te voorkomen. HNC is gemigreerd in het Scrypt Hybrid PoW / PoS-algoritme, waardoor het Hellenic Coin-netwerk kan profiteren van al zijn voordelen, terwijl we elke parameter kunnen corrigeren of wijzigen om beter aan de behoeften van het platform te voldoen. Men kan hiervan profiteren door de munt uit te zetten, waarvoor een HNC Masternode nodig is die online met een desktopportemonnee kan worden bediend, gedurende minimaal 4 uur, plus 10.000 HNC. Het totale aanbod van Hellenic Coin is beperkt tot 69.600.000 munten na de recente splitsing. Tijdefficiëntie is een ander kenmerk van Hellenic Coin, aangezien gebruikers naar verluidt binnen een half uur wereldwijde betalingen kunnen doen. De privésleutel van de gebruiker geeft het eigendom van het respectieve portefeuilleadres. De persoonlijke informatie van de gebruiker is altijd verborgen, ook al is zijn / haar Helleense muntadres transparant.

Hellenic Coin (HNC) kopen

Hellenic Coin is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Hellenic Coin is een coin die beschikbaar is sinds 2015-7. Belangrijke use cases voor Hellenic Coin zijn onder andere: Mineable, PoW, Scrypt. Meer informatie vind je op de officiële website van Hellenic Coin: http://www.helleniccoin.com/.

Hellenic Coin converter

Schuiven naar boven