ᐅ Hive (HIVE) kopen 2020 ᐊ

📈 Hive kopen op Binance!

Hive (HIVE) prijs

Wat is Hive

Hive is een op grafeen gebaseerde sociale blockchain die op 20-03-2020 werd gelanceerd met het kernidee van decentralisatie. De belangrijkste verkoopargumenten van Hive zijn de echte decentralisatie, snelheid en schaalbaarheid. Andere opvallende kenmerken zijn onder meer dat het de laagste toegangsbarrière heeft voor gebruikersacceptatie op de markt, tijdvertragingsbeveiliging, geïntegreerde token-toewijzing en de aanstaande Smart Media Token-integratie. Het is een ideale bouwlocatie voor een diversiteit aan innovatieve projecten gericht op een breed scala aan vakgebieden, van open source development tot social games. Hive wil de blockchain zijn die de voorkeur heeft voor de ontwikkeling van dApp.

Hive (HIVE) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

Hive is een coin die beschikbaar is sinds 2020-3. Meer informatie vind je op de officiële website van Hive: https://hive.io/.

Hive converter

Schuiven naar boven