ᐅ HEAT (HEAT) kopen 2020 ᐊ

HEAT (HEAT) prijs

Wat is HEAT

HEAT (HEAT) is een cryptocurrency. HEAT heeft een huidig aanbod van 45.961.374.835. De laatst bekende prijs van HEAT is $ 1,15 USD en is de afgelopen 24 uur 733,58% gestegen. Het wordt momenteel verhandeld op 4 actieve markt (en) met $ 1.199,08 verhandeld in de afgelopen 24 uur. Meer informatie is te vinden op http://heatledger.com/.

HEAT (HEAT) kopen

HEAT is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

HEAT is een coin die beschikbaar is sinds 2016-7. Belangrijke use cases voor HEAT zijn onder andere: Hybrid – PoS & PoP. Meer informatie vind je op de officiële website van HEAT: http://heatledger.com/.

HEAT converter

Schuiven naar boven