ᐅ HyperCash (HC) kopen 2020 ᐊ

📈 HyperCash kopen op Binance!

HyperCash (HC) prijs

Wat is HyperCash

HyperCash (HC), voorheen bekend als Hcash, is ontworpen om waardeoverdrachten over verschillende blockchains te vergemakkelijken. Het ondersteunt zero-hash proofs, DAO-governance en kwantumweerstand. HyperCash biedt twee soorten portemonnees: wit en zwart. Witte adressen zijn openbaar, terwijl zwarte adressen privé blijven. Het gebruik van zero-knowledge proofs maskeert de identiteit van de afzender en ontvanger tijdens het verifiëren van transacties. Hcash gebruikt een hybride blockchain / DAG-netwerk en een hybride PoW / PoS-consensusmodel voor governance.

HyperCash (HC) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

HyperCash is een coin die beschikbaar is sinds 2017-8. Belangrijke use cases voor HyperCash zijn onder andere: Mineable, Marketplace, Payments, State channels. Meer informatie vind je op de officiële website van HyperCash: https://h.cash/.

HyperCash converter

Schuiven naar boven