ᐅ Hedera Hashgraph (HBAR) kopen 2020 ᐊ

📈 Hedera Hashgraph kopen op Binance!

Hedera Hashgraph (HBAR) prijs

Wat is Hedera Hashgraph

Hedera omschrijft zichzelf als een gedecentraliseerd openbaar netwerk waar ontwikkelaars veilige, eerlijke applicaties kunnen bouwen met vrijwel realtime consensus. Het platform is eigendom van en wordt bestuurd door een raad van wereldwijde leden, waaronder Avery Dennison, Boeing, Deutsche Telekom, DLA Piper, FIS (WorldPay), Google, IBM, LG Electronics, Magalu, Nomura, Swirlds, Tata Communications, University College London (UCL ), Wipro en Zain Group. De Hedera Consensus Service (HCS) fungeert als een vertrouwenslaag voor elke applicatie of netwerk met toestemming en maakt het mogelijk om een onveranderlijk en verifieerbaar logboek van berichten te creëren. Applicatieberichten worden voor consensus naar het Hedera-netwerk gestuurd, krijgen een vertrouwde tijdstempel en worden redelijk geordend. Gebruik HCS om activa in een toeleveringsketen te volgen, maak controleerbare logboeken van gebeurtenissen op een advertentieplatform of gebruik het zelfs als een gedecentraliseerde bestelservice.

Hedera Hashgraph (HBAR) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

Hedera Hashgraph is een coin die beschikbaar is sinds 2019-9. Belangrijke use cases voor Hedera Hashgraph zijn onder andere: DAG, Marketplace, Enterprise solutions, Payments. Meer informatie vind je op de officiële website van Hedera Hashgraph: https://www.hedera.com/.

Hedera Hashgraph converter

Schuiven naar boven