ᐅ GXChain (GXC) kopen 2020 ᐊ + rente op GXChain

📈 GXChain kopen op Binance!

GXChain (GXC) prijs

Wat is GXChain

### Wat is GXChain? GXChain is een fundamentele blockchain voor de wereldwijde data-economie, ontworpen om een betrouwbaar data-internet van waarde op te bouwen. GXChain profiteert van de op DPoS gebaseerde grafeen-onderliggende architectuur en beschikt over functies zoals G-ID, GVM, BaaS en Blockcity, die handig zijn voor applicatie-ontwikkeling. Het op GXChain gebaseerde DApp-Blockcity heeft naar verluidt meer dan twee miljoen geverifieerde gebruikers en levert data voor andere DApps en strategische partners. GXChain lanceerde een gedecentraliseerde datamarktplaats en bedient honderden Chinese ondernemingen. Het GXChain-team ontwikkelde onafhankelijk zijn hoofdnet en lanceerde het in juni 2017. Op basis van decentralisatie, cryptografie en slim token-ontwerp biedt GXChain een oplossing voor de data-economie door meerdere datamodules te ontwikkelen. Het uploaden, opslaan, berekenen en uitwisselen van gegevens is geleidelijk gerealiseerd met veel gecommercialiseerde applicaties. Momenteel beweert GXChain 2 miljoen geverifieerde gebruikers te hebben in zijn DApp-ecosysteem. ### Recente vooruitgang -Continue iteratie van de hoofdketen: GXChain heeft het uitzetmechanisme gelanceerd en het stemmechanisme geüpdatet van de éénstemmige stem naar één token één stem, waardoor elke stem van het bestuur van de openbare keten waardevoller wordt. -Trust Node-ecosysteem: de verkiezing van Trust Node heeft ook publieke Trust Nodes aangetrokken, zoals Huobi Pool, Binance Pool, NodeEasy en de investeringsmaatschappij Hillstone in Zuid-Korea. ### GXChain uitzetten Eén token één stem: het account kan stemmen op niet meer dan drie kandidaat-knooppunten, maar elke GXC wordt beschouwd als één stem en kan slechts op één knooppunt stemmen. GXC die deelneemt aan de stemming van openbare trustknooppunten zal in hun eigen portemonnee worden verpand en als de activa worden overgedragen, worden ze geacht te zijn ingetrokken. De top 21 knooppunten met geaccumuleerde ticketgewichten worden automatisch gekozen als openbare vertrouwensknooppunten. ### Hoe kun je deelnemen aan GXChain staking? GXC in BlockCity Wallet kan stemmen op openbare trustknooppunten via het stemkanaal van BlockCity. – Stem op mobiele GXChain-portemonnee en pc-portemonnee: GXC in GXChain mobiele portemonnee en pc-portemonnee kan stemmen op vertrouwensknooppunten. – Uitwisselingen: als de GXC van de gebruiker zich in een uitwisselingsportefeuille bevindt en de uitwisseling ondersteunt GXChain’s openbare vertrouwensknooppuntstemming, kan deze methode worden gebruikt om te stemmen.

GXChain (GXC) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

GXChain (GXC) staking

Je kunt passief cryptocurrency verdienen door GXChain beschikbaar te stellen aan het netwerk. Als je GXC op een exchange hebt staan die staking mogelijkheden heeft is dit zeer eenvoudig. Meestal ga je simpelweg naar de staking sectie van de exchange en daar kan je aangeven hoeveel je beschikbaar wilt stellen. Rente die je hierop kunt ontvangen varieert van 1% tot zelfs 20% per jaar. Er zijn verschillende manieren van staken, waaronder lending, fixed staking, flexible staking en savings. Afhankelijk van het type staking zet je je coins vast voor een vaste periode of blijft het flexibel. Onderstaand zie je de staking mogelijkheden voor GXChain

Via Binance locked staking verdien je 3,02%. Ga naar Binance locked staking >>

Informatiebronnen

GXChain is een coin die beschikbaar is sinds 2017-6. Belangrijke use cases voor GXChain zijn onder andere: Platform, Decentralized exchange. Meer informatie vind je op de officiële website van GXChain: https://gxs.gxb.io/en/.

GXChain converter

Schuiven naar boven