ᐅ Gifto (GTO) kopen 2020 ᐊ

Gifto (GTO) prijs

Wat is Gifto

GIFTO, gebouwd door Asian Innovations Group, een gedecentraliseerd protocol voor virtuele geschenken dat op Ethereum draait. Het project vergemakkelijkt het creëren en uitwisselen van virtuele geschenken doordat gebruikers het GIFTO ERC-20-token kunnen verzenden en ontvangen op elk sociaal mediaplatform. Contentmakers kunnen weblinks maken voor fans die geïnteresseerd zijn in het sturen van virtuele cadeaus. Het team wordt geleid door Andy Tian, die zijn startup aan Zynga verkocht voordat hij Asia Innovations Group oprichtte. GIFTO heeft het voordeel dat het gebruik kan maken van Upbit’s bestaande gebruikersbasis van 20M op zijn live streaming mobiele applicatie om de acceptatie van het GIFTO-token te stimuleren. Het project heeft de steun gekregen van een aantal grote institutionele investeerders, waaronder KPCB en Wicklow Capital.

Gifto (GTO) kopen

Gifto is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Gifto is een token die beschikbaar is sinds 2017-12. Belangrijke use cases voor Gifto zijn onder andere: Media, Loyalty, Content Creation. Meer informatie vind je op de officiële website van Gifto: https://gifto.io/.

Gifto converter

Schuiven naar boven