ᐅ GlitzKoin (GTN) kopen 2020 ᐊ

GlitzKoin (GTN) prijs

Wat is GlitzKoin

GLITZKOIN probeert blockchain, slimme contracten en machine learning te gebruiken om risico’s en fraude voor banken, verzekeraars en open markten in de diamantindustrie te verminderen. Het team beweert een ecosysteem te bieden, namelijk. een supply chain-oplossing, tracking & certificering, en ’DiaEx’, een gedecentraliseerde beurs voor de handel in diamanten (en aanverwante diensten).

GlitzKoin (GTN) kopen

GlitzKoin is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

GlitzKoin is een token die beschikbaar is sinds 2019-5. Meer informatie vind je op de officiële website van GlitzKoin: https://www.glitzkoin.com/.

GlitzKoin converter

Schuiven naar boven