ᐅ Groestlcoin (GRS) kopen 2020 ᐊ

📈 Groestlcoin kopen op Binance!

Groestlcoin (GRS) prijs

Wat is Groestlcoin

Groestlcoin (GRS), gelanceerd in maart 2014, is een peer-to-peer (p2p) cryptocurrency met een focus op technologische vooruitgang. GRS is naar verluidt de eerste munt die Segregated Witness (SegWit) implementeerde en de eerste Lightning Network-transactie op zijn mainnet-netwerk uitvoert. GRS gebruikt twee rondes van Grøstl-512 voor zijn mining-algoritme. GRS beweert elke 3 maanden belangrijke ontwikkelingsreleases te hebben.

Groestlcoin (GRS) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

Groestlcoin is een coin die beschikbaar is sinds 2014-4. Belangrijke use cases voor Groestlcoin zijn onder andere: Mineable, PoW, Groestl, Medium of Exchange. Meer informatie vind je op de officiële website van Groestlcoin: http://www.groestlcoin.org/.

Groestlcoin converter

Schuiven naar boven