ᐅ Obyte (GBYTE) kopen 2020 ᐊ

Obyte (GBYTE) prijs

Wat is Obyte

Obyte, gelanceerd op 25 december 2016, is een gedistribueerd grootboek op basis van gerichte acyclische grafieken (DAG). Het team beweert dat door de afwezigheid van blokken en mijnwerkers de toegang tot het grootboek van Obyte gedecentraliseerd, gedesintermedieerd, gratis (zoals in vrijheid), gelijk en open is. Obyte beweert het eerste op DAG gebaseerde cryptocurrency-platform te zijn dat dApps ondersteunt. Vanwege de afwezigheid van mijnwerkers en blokken, beweert het team dat er geen risico is op front-running en andere manipulatie van mijnwerkers, en dat dApps veiliger en gemakkelijker te ontwikkelen zijn dan op blockchain gebaseerde dApps. DApps zijn ontwikkeld in Oscript – een nieuwe taal die veel onveilige programmeerpatronen vermijdt die veel voorkomen in eerdere dApp-platforms. Het team is van mening dat Obyte bijzonder geschikt is voor DeFi-apps; sommige zijn al beschikbaar op het platform, zoals Discount Stablecoins (https://ostable.org), terwijl sommige in ontwikkeling zijn. Andere functies zijn onder meer de eigen identiteit, niet-traceerbare privé-valuta’s, het verzenden van cryptovaluta naar e-mail met behulp van tekstcoins en bibliotheken met een extreem kleine footprint die geschikt zijn voor kleine IoT-apparaten.

Obyte (GBYTE) kopen

Obyte is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Obyte is een coin die beschikbaar is sinds 2016-12. Meer informatie vind je op de officiële website van Obyte: https://obyte.org/.

Obyte converter

Schuiven naar boven