ᐅ FTX Token (FTT) kopen 2020 ᐊ

📈 FTX Token kopen op Binance!

FTX Token (FTT) prijs

Wat is FTX Token

FTX is eigendom van FTX Trading LTD, een bedrijf gevestigd in Antigua en Barbuda. FTX werd geïncubeerd door Alameda Research, een leverancier van cryptocurrency-liquiditeit. De gebruikte tokens van FTX zijn bedoeld om gebruikers een schone, geautomatiseerde manier te bieden om hefboomwerking te krijgen. FTT is het token van het FTX-ecosysteem. Houders van FTT ontvangen naar verluidt voordelen zoals: – Wekelijks kopen en verbranden van vergoedingen – Lagere FTX-handelskosten – OTC-kortingen – Onderpand voor handel in futures – Gesocialiseerde voordelen uit het verzekeringsfonds

FTX Token (FTT) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

FTX Token is een token die beschikbaar is sinds 2019-7. Belangrijke use cases voor FTX Token zijn onder andere: Marketplace, Derivatives. Meer informatie vind je op de officiële website van FTX Token: https://ftx.com/.

FTX Token converter

Schuiven naar boven