ᐅ Fantom (FTM) kopen 2020 ᐊ

📈 Fantom kopen op Binance!

Fantom (FTM) prijs

Wat is Fantom

FANTOM is een op Directed Acyclic Graph (DAG) gebaseerd Smart Contract-platform dat tot doel heeft de schaalbaarheidsproblemen van gedistribueerde grootboektechnologieën op te lossen. De missie van het project is om compatibiliteit te bieden tussen alle transactieorganisaties over de hele wereld en een ecosysteem te creëren dat real-time transacties en het delen van gegevens tegen lage kosten mogelijk maakt. Het platform beoogt zich te onderscheiden met zijn “Lachesis Protocol”, dat zal worden geïntegreerd met Fantom OPERA Chain. Het doel is om de ontwikkeling van dApps te ondersteunen die voor alle gebruikers directe transacties en bijna nul transactiekosten bieden.

Fantom (FTM) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

Fantom is een token die beschikbaar is sinds 2018-10. Belangrijke use cases voor Fantom zijn onder andere: Platform, Enterprise solutions. Meer informatie vind je op de officiële website van Fantom: https://fantom.foundation/.

Fantom converter

Schuiven naar boven