ᐅ Fusion (FSN) kopen 2020 ᐊ

Fusion (FSN) prijs

Wat is Fusion

Fusion (FSN) factureert zichzelf als een allesomvattend op blockchain gebaseerd financieel platform dat cross-chain, cross-organisatie en cross-data source-services biedt via slimme contracten. Het project maakt gebruik van het Hierarchical Hybrid Consensus Mechanism (HHCM), dat elementen van PoW, PoS en parallel computing samenvoegt met als doel een efficiënt en veilig platform te creëren. Met name gebruikt Fusion wat het ‘Distributed Control Right Management’ noemt als een beveiligingslaag die crypto-activa op de Fusion-blockchain beschermt. De gedistribueerde opslag en sharding van een privésleutel zorgt ervoor dat geen enkel knooppunt controle over activa kan krijgen. Fusion biedt ook meerdere triggermodi, zoals op tijd en gebeurtenis gebaseerde triggers, in zijn slimme contracten, die zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van complexe financiële slimme contracten. Fusion wordt geleid door Dejun Qian, die ook BitSE oprichtte, een blockchain-incubator die de opkomst van VeChain en QTUM mogelijk maakte.

Fusion (FSN) kopen

Fusion is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Fusion is een coin die beschikbaar is sinds 2018-2. Belangrijke use cases voor Fusion zijn onder andere: Platform, Payments. Meer informatie vind je op de officiële website van Fusion: https://fusion.org/.

Fusion converter

Schuiven naar boven