ᐅ Factom (FCT) kopen 2020 ᐊ

Factom (FCT) prijs

Wat is Factom

Het Factom-protocol beschrijft zichzelf als een ‘open source, gedecentraliseerd data-integriteitsprotocol dat is gebouwd door een internationale coalitie van bedrijven die de beveiliging van blockchain uitbreidt naar elk gegevenstype’. Het protocol is naar verluidt eenvoudig te integreren met elk systeem, waardoor het een goedkope bron van onbetwistbare waarheid en verificatie voor het bedrijfsleven en de overheid biedt. De vaste kosten en het dual-token-ontwerp van het protocol maken naar verluidt abonnementsmodellen mogelijk waarbij klanten geen tokens hoeven vast te houden, ondanks dat ze automatisch op de achtergrond worden gebruikt. Het team beschouwt het Factom-protocol als een wereldwijd hulpprogramma voor bedrijven om naadloze toegang tot applicaties te bieden zonder onnodige interactie met de geïntegreerde, onderliggende technologie. De visie van het team is dat het Factom-protocol ‘een toekomst mogelijk maakt waarin gebruikers hun documenten, digitale gegevens en alle met het netwerk verbonden’ dingen ‘kunnen vertrouwen, terwijl ontwikkelaars nieuwe, wereldveranderende applicaties kunnen maken’.

Factom (FCT) kopen

Factom is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Factom is een coin die beschikbaar is sinds 2015-10. Belangrijke use cases voor Factom zijn onder andere: Services, Enterprise solutions, Data Provenance. Meer informatie vind je op de officiële website van Factom: https://www.factomprotocol.org.

Factom converter

Schuiven naar boven