ᐅ Energy Web Token (EWT) kopen 2020 ᐊ

Energy Web Token (EWT) prijs

Wat is Energy Web Token

Energy Web Token (EWT) is het native token van de Energy Web Chain, een openbare, Proof-of-Authority Ethereum Virtual Machine-blockchain die specifiek is ontworpen om enterprise-grade applicaties in de energiesector te ondersteunen. De Energy Web Chain wordt beheerd en beheerd door meer dan 25 Validator-knooppunten uit 15 landen, waaronder nutsbedrijven, netbeheerders en startups. Naast het native token ondersteunt de EW Chain alle ERC-standaarden. De Energy Web Chain werd in juni 2019 gelanceerd door Energy Web Foundation – een wereldwijde non-profitorganisatie die het potentieel van blockchain in de energiesector ontketent – en haar wereldwijde consortium van leden dat stroomopwaartse energiebedrijven, nutsbedrijven, netbeheerders, softwareontwikkelaars en technologieleveranciers omvat. Bezoek energyweb.org voor meer informatie.

Energy Web Token (EWT) kopen

Energy Web Token is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Energy Web Token is een coin die beschikbaar is sinds 2020-3. Meer informatie vind je op de officiële website van Energy Web Token: https://www.energyweb.org/.

Energy Web Token converter

Schuiven naar boven