ᐅ Metaverse ETP (ETP) kopen 2020 ᐊ

Metaverse ETP (ETP) prijs

Wat is Metaverse ETP

Metaverse factureert zichzelf als een openbaar open source blockchain-project dat een fundamentele infrastructuur wil bieden voor sociale en zakelijke behoeften. Het doel is om een universum te creëren waarin digitale activa (Metaverse Smart Token en Metaverse Identifiable Token) en digitale identiteiten (Avatar) activatransacties ondersteunen met behulp van een waarde-tussenpersoon (Oracle).

Metaverse ETP (ETP) kopen

Metaverse ETP is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Metaverse ETP is een coin die beschikbaar is sinds 2017-6. Belangrijke use cases voor Metaverse ETP zijn onder andere: Mineable, Asset management, Smart Contracts. Meer informatie vind je op de officiële website van Metaverse ETP: https://mvs.org/.

Metaverse ETP converter

Schuiven naar boven