ᐅ Electroneum (ETN) kopen 2020 ᐊ

Electroneum (ETN) prijs

Wat is Electroneum

Electroneum (ETN), gelanceerd in 2017, is een mobiele cryptocurrency, die de kracht van blockchain gebruikt om de wereldwijde digitale economie te ontgrendelen voor miljoenen mensen in ontwikkelingslanden, met de nadruk op het creëren van een echt ecosysteem met complementaire producten zoals AnyTask.com, ETN Everywhere, Taskschool en ETN Doneer.

Electroneum (ETN) kopen

Electroneum is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Electroneum is een coin die beschikbaar is sinds 2017-11. Belangrijke use cases voor Electroneum zijn onder andere: Mineable, Medium of Exchange, Wallet. Meer informatie vind je op de officiële website van Electroneum: http://electroneum.com/.

Electroneum converter

Schuiven naar boven