ᐅ Elrond (ERD) kopen 2020 ᐊ + rente op Elrond

📈 Elrond kopen op Binance!

Elrond (ERD) prijs

Wat is Elrond

Elrond beschrijft zichzelf als een nieuwe blockchain-architectuur, ontworpen om een 1000-voudige cumulatieve verbetering van doorvoer en uitvoeringssnelheid te brengen. Om dit te bereiken introduceert Elrond twee functies: Adaptive State Sharding-mechanisme en een Proof of Stake (PoS) -algoritme, dat lineaire schaalbaarheid mogelijk maakt met een naar verluidt snel, efficiënt en veilig consensusmechanisme. Elrond kan dus naar verluidt meer dan 10.000 transacties per seconde (TPS) verwerken, met een latentie van 5 seconden en verwaarloosbare kosten. Het heeft tot doel de ruggengraat te worden van een toestemmingsloze, grenzeloze, wereldwijd toegankelijke interneteconomie.

Elrond (ERD) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Elrond (ERD) staking

Je kunt passief cryptocurrency verdienen door Elrond beschikbaar te stellen aan het netwerk. Als je ERD op een exchange hebt staan die staking mogelijkheden heeft is dit zeer eenvoudig. Meestal ga je simpelweg naar de staking sectie van de exchange en daar kan je aangeven hoeveel je beschikbaar wilt stellen. Rente die je hierop kunt ontvangen varieert van 1% tot zelfs 20% per jaar. Er zijn verschillende manieren van staken, waaronder lending, fixed staking, flexible staking en savings. Afhankelijk van het type staking zet je je coins vast voor een vaste periode of blijft het flexibel. Onderstaand zie je de staking mogelijkheden voor Elrond

Via Binance staking verdien je 3% – 4%. Ga naar Binance staking >>

Informatiebronnen

Elrond is een token die beschikbaar is sinds 2019-7. Belangrijke use cases voor Elrond zijn onder andere: Store of Value. Meer informatie vind je op de officiële website van Elrond: https://elrond.com/.

Elrond converter

Schuiven naar boven