ᐅ EOS (EOS) kopen 2020 ᐊ + rente op EOS

📈 EOS kopen op Bitvavo! 🇳🇱

EOS (EOS) prijs

Wat is EOS

### Wat is EOS? EOSIO-blockchain is een gedecentraliseerd systeem dat wordt aangedreven door zijn eigen cryptocurrency, EOS, en ondersteunt gedecentraliseerde applicaties (DApps) op zijn platform. De native EOS-tokens worden vaak gebruikt voor zakelijke doeleinden en kunnen worden gebruikt als een “inzet” voor het financieren van DApps in het EOS-ecosysteem. EOS, geïntroduceerd in mei 2017 door block.one, staat niet voor iets specifieks, omdat de makers het nooit formeel hebben gedefinieerd. Dan Larimer, die Bitshares en Steem oprichtte, is de CTO van block.one. EOS hield aanvankelijk in 2017 een eerste muntaanbieding (ICO) van een jaar, met een totaal van 200 miljoen (20% van de tokens) verdeeld over een periode van vijf dagen, 700 miljoen meer (70%) verdeeld over de rest van de jaar en 100 miljoen (10%) in bewaring gehouden voor block.one. Het EOS-protocol werkt als de Play Store van Google en de App Store van Apple, en emuleert de meeste kenmerken van een echte computer, inclusief hardware (CPU (‘s) en GPU (‘ s) voor verwerking, lokaal / RAM-geheugen en opslag op harde schijf) met de computerbronnen gelijkelijk verdeeld onder EOS-houders van cryptocurrency. EOS ondersteunt ook een webtoolkit die wordt gebruikt voor interface-ontwikkeling. In wezen werkt EOSIO als een slim contractplatform en een gedecentraliseerd besturingssysteem dat bedoeld is voor de inzet van DApps op industriële schaal via een gedecentraliseerd autonoom bedrijfsmodel. Het slimme contractplatform claimt transactiekosten te elimineren en ook miljoenen transacties per seconde uit te voeren. EOS (EOS) is software die een blockchain-architectuur introduceert die is ontworpen om verticale en horizontale schaalvergroting van gedecentraliseerde applicaties mogelijk te maken. De EOS-software biedt accounts, authenticatie, databases, asynchrone communicatie en de planning van applicaties over meerdere CPU-cores en / of clusters. ### Hoe gebruik je EOS? EOS kan niet worden gewonnen als proof-of-work cryptocurrencies omdat het een gedelegeerd proof-of-stake-systeem gebruikt; in plaats daarvan maken blokproducenten de blokken en worden ze voor elk blok beloond door het maken van nieuwe EOS-tokens. Blokproducenten worden ontmoedigd om zichzelf hogere beloningen te geven door een beperkend mechanisme dat voorkomt dat de totale jaarlijkse tokenvoorraad met meer dan 5% toeneemt. Houders van EOS-tokens hebben ook de macht om blokproducenten uit te stemmen die volgens hen niet aan de idealen van EOS voldoen. ### Hoe koop je EOS? U kunt EOS kopen op elke cryptocurrency-uitwisseling die het token ondersteunt. Voor de meest recente lijst met uitwisselingen en handelsparen voor deze cryptocurrency, klikt u op ons [tabblad marktparen] (https://coinmarketcap.com/currencies/eos/markets).

EOS (EOS) kopen

Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

EOS (EOS) staking

Je kunt passief cryptocurrency verdienen door EOS beschikbaar te stellen aan het netwerk. Als je EOS op een exchange hebt staan die staking mogelijkheden heeft is dit zeer eenvoudig. Meestal ga je simpelweg naar de staking sectie van de exchange en daar kan je aangeven hoeveel je beschikbaar wilt stellen. Rente die je hierop kunt ontvangen varieert van 1% tot zelfs 20% per jaar. Er zijn verschillende manieren van staken, waaronder lending, fixed staking, flexible staking en savings. Afhankelijk van het type staking zet je je coins vast voor een vaste periode of blijft het flexibel. Onderstaand zie je de staking mogelijkheden voor EOS

Via Binance staking verdien je 1% – 3%. Ga naar Binance staking >>

Via Binance locked staking verdien je 6,79%. Ga naar Binance locked staking >>

Via Binance savings verdien je 0,70%. Ga naar Binance savings >>

Via Crypto.com staking verdien je 1,50%. Ga naar Crypto.com staking >>

Informatiebronnen

EOS is een coin die beschikbaar is sinds 2017-7. Belangrijke use cases voor EOS zijn onder andere: Medium of Exchange, Enterprise solutions, Smart Contracts. Meer informatie vind je op de officiële website van EOS: https://eos.io/.

EOS converter

Schuiven naar boven