ᐅ Einsteinium (EMC2) kopen 2020 ᐊ

Einsteinium (EMC2) prijs

Wat is Einsteinium

Einsteinium (EMC2) is een door de gemeenschap aangedreven cryptocurrency die blockchain-technologie gebruikt om kapitaal aan te trekken voor wetenschappelijk onderzoek. Dit wordt bereikt door middel van een mijnbouwbelasting die een pool van fondsen creëert om subsidies te verstrekken aan verdienstelijke aanvragers. Gedolven blokken zullen een verplichte donatie van 2,5% doen aan het fonds van de Einsteinium Foundation en de gemeenschap zal stemmen over welk wetenschappelijk project ze willen financieren. Met de integratie van crowdfunding in het proces, wil de Einsteinium Foundation het bewustzijn vergroten voor talloze projecten en doelen. Tot op heden heeft de Foundation naar verluidt 16 miljoen EMC2-munten bijgedragen voor wetenschappelijke projecten. EMC2 is een Scrypt-munt die de Kimoto-zwaartekrachtbron gebruikt met een blokvermindering van 50% en een bloktijd van 60 seconden om het mijnbouwproces te democratiseren. De EMC2-munt ondersteunt portefeuilles voor Windows, Mac en Android.

Einsteinium (EMC2) kopen

Einsteinium is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Einsteinium is een coin die beschikbaar is sinds 2014-4. Belangrijke use cases voor Einsteinium zijn onder andere: Mineable, Technology, Crowdfunding, Research. Meer informatie vind je op de officiële website van Einsteinium: https://www.emc2.foundation/.

Einsteinium converter

Schuiven naar boven