ᐅ Elastos (ELA) kopen 2020 ᐊ

Elastos (ELA) prijs

Wat is Elastos

Elastos, opgericht door Rong Chen, wil het meest uitgebreide en interoperabele open-sourceplatform van de blockchain-industrie bouwen. Met behulp van een hybride consensus die de veilige hash-kracht van Bitcoin en de democratische idealen van Delegated-Proof-of-Stake combineert, is de SmartWeb van Elastos een softwarepakket voor een gedecentraliseerd internet. Elastos maakt niet alleen gebruik van blockchain-technologie, maar ook van een peer-to-peer-netwerk voor communicatie, gedecentraliseerde gegevensopslagservices en een gedecentraliseerd ID (DID) -systeem voor alle digitale activa. Met sidechains zoals Ethereum is Elastos niet alleen de basis voor het beveiligen van echt gedecentraliseerde applicaties die kunnen worden geschaald, het is de basis voor echt data-eigendom. elastOS, het vlaggenschipproduct van Elastos Smartweb, brengt het hele gedecentraliseerde ecosysteem in één enkele app, momenteel beschikbaar voor Android en in ontwikkeling voor zowel iOS als desktop. Elastos is ook actief op zoek naar zowel nieuwe als bestaande dApp-projecten via haar Cyber Republic-initiatief. Cyber Republic beschikt over een door de gemeenschap bestuurd subsidiefonds dat is ontworpen om startups en bestaande bedrijven te helpen blockchain te verkennen. U kunt meer lezen over Cyber Republic op (https://www.cyberrepublic.org)

Elastos (ELA) kopen

Elastos is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Elastos is een coin die beschikbaar is sinds 2018-1. Belangrijke use cases voor Elastos zijn onder andere: Mineable, Platform, State channels. Meer informatie vind je op de officiële website van Elastos: https://elastos.info.

Elastos converter

Schuiven naar boven