ᐅ Dusk Network (DUSK) kopen 2020 ᐊ

📈 Dusk Network kopen op Binance!

Dusk Network (DUSK) prijs

Wat is Dusk Network

### Wat is Dusk Network? Dusk Network beschrijft zichzelf als een blockchain voor programmeerbare en vertrouwelijke effecten, mogelijk gemaakt door Zero-Knowledge-bewijzen en een nieuw op extractie gebaseerd consensusprotocol van Private PoS-leiders. Dusk Network is een privacy blockchain voor financiële applicaties. Het is een laag-1 blockchain die de Confidential Security Contract (XSC) -standaard ondersteunt en native vertrouwelijke slimme contracten ondersteunt. Dusk Network richt zich op de eisen en behoeften van financiële markten. Centraal in het ontwerp staat een schaalbare openbare infrastructuur, directe afwikkeling van transacties en strikte gegevensprivacy. – Finaliteit van directe afwikkeling. Een gedistribueerde financiële marktinfrastructuur (dFMI) moet zorgen voor een duidelijke en definitieve afwikkeling van transacties. Op Dusk Network-transacties zijn snel, nemen enkele seconden in beslag en bereiken onmiddellijke on-chain finaliteit. – Privacy. Dusk Network biedt volledige gebruikersprivacy en stelt gedecentraliseerde applicaties en derden in staat om te voldoen aan strikte nalevingsvereisten en toch gegevensprivacy te bieden. Dit vergroot de mogelijkheid om bedrijfsprocessen on-chain uit te voeren, wat leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen. – Openbaar. Gebruikers hebben geen goedkeuring van een vertrouwde autoriteit nodig om de Dusk Network blockchain te gebruiken. Bovendien, slechts minimale verwerkingskracht en bescheiden IT-middelen om mee te doen. Alle gebruikers die over het DUSK-token beschikken, kunnen deelnemen aan de consensus. ###Hoe werkt het? Door het gebruik van een transactiemodel genaamd Phoenix, richt Dusk Network zich op het brengen van privacy en anonimiteit voor zowel transacties als slimme contracten. Bovendien kunnen tokens die op Dusk Network worden geïmplementeerd, bovenop Zedger worden gebouwd, een hybride privacybeschermingsmodel op basis van Phoenix, specifiek gemodelleerd voor beveiligingstokens. Het consensusmechanisme ‘Segregated Byzantine Agreement’ (SBA) stelt het netwerk veilig. Volgens het team van Dusk Network is SBA een verbetering ten opzichte van het onderliggende Proof-of-Stake (PoS) -mechanisme omdat het bestaande ideeën zoals cryptografische sortering (loterij), stealth-tijdvergrendelde transacties (bedragen met privé-inzet) en een reputatiemodule combineert om de kansen op het selecteren van eerlijke knooppunten te vergroten en decentralisatie verder te bevorderen. DUSK-tokens kunnen worden gebruikt als een utility-token om transacties en atomaire swaps te initiëren, of voor de inzet van slimme contracten. DUSK kan ook worden ingezet om deel te nemen aan consensus en dient als een middel om in DUSK luidende waarde uit te wisselen. In de toekomst wil het team de use-cases van DUSK uitbreiden door het toe te voegen aan een on-chain governance-systeem. Dusk Network is opgericht in 2018 en is gevestigd in Amsterdam, Nederland.

Dusk Network (DUSK) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

Dusk Network is een token die beschikbaar is sinds 2019-7. Belangrijke use cases voor Dusk Network zijn onder andere: Marketplace, Privacy, Smart Contracts. Meer informatie vind je op de officiële website van Dusk Network: https://www.dusk.network.

Dusk Network converter

Schuiven naar boven