ᐅ DREP (DREP) kopen 2020 ᐊ

📈 DREP kopen op Binance!

DREP (DREP) prijs

Wat is DREP

DREP zet zich in voor het bouwen van “connectoren” en “toolboxen” op basis van blockchain-technologie, en streeft ernaar oplossingen te bieden die gebruiksgemak, flexibiliteit en wrijvingsloze integratie combineren. Op basis van DREP Chain, DREP ID en DREP SDK kunnen DApp-teams om activaversies met meerdere openbare ketens, ingebouwde portefeuilles en handelsplatforms voor activa met één klik vrij te geven. DREP stelt het concept van Smart Pipeline-technologie voor, die naar verluidt de gegevensverwerkingscapaciteit verbetert, vergelijkbaar met een Layer2-oplossing met een sterke schaalbaarheid en nul gasverbruik. DREP upgradet geavanceerde technologische oplossingen naar API’s en plug-ins, waardoor de leerkosten van blockchain, ontwikkelingsproblemen en complexiteit aan de applicatie- / bedrijfszijde worden verlaagd. DREP maakt gebruik van een Schnorr Multi-Signature Algorithm dat is gebaseerd op de Secp256k1 elliptische curve om de netwerkefficiëntie te verbeteren en de overdrachtskosten te verminderen. Om dataconnectiviteit en privacybescherming te bereiken, heeft DREP een gedecentraliseerd ID-systeem (DID) ontworpen op basis van het HMAC-algoritme (Hash Message Authentication Code), dat een dubbellaags systeem vormt met een master-ID en meerdere sub-ID’s. Met DREP Client kunnen gebruikers gegevens en activa beheren op gecentraliseerde en gedecentraliseerde platforms binnen één interface. Om de bescherming van gegevensprivacy te verbeteren, past DREP Chain het gebruik van homomorfe codering toe om de gevoelige informatie van gebruikers te beschermen. Om een gebruiksvriendelijke toolinterface te bieden voor 2B-ondernemingen en een efficiënt en probleemloos serviceportaal te bieden voor gebruikers van DREP Ecosystem, heeft DREP een uitgebreide DREP Client gelanceerd die functies integreert, waaronder activabeheer, identiteitsbeheer, applicatieontwikkeling en verkeersportaal.

DREP (DREP) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

DREP is een token die beschikbaar is sinds 2019-5. Meer informatie vind je op de officiële website van DREP: https://www.drep.org/.

DREP converter

Schuiven naar boven