ᐅ Divi (DIVI) kopen 2020 ᐊ

Divi (DIVI) prijs

Wat is Divi

Het Divi Project is een PoS-blockchain met de slogan “Crypto Made Easy”. Het bedrijf is erop gericht om cryptocurrency naar gewone gebruikers te brengen door het gebruiksvriendelijker te maken en gebruikersfouten te verminderen. Het Divi-team lanceerde zijn blockchain op 27 september 2018. Het team staat er naar verluidt bekend om het uitvinden van het multi-tier masternode-concept en beweert de enige masternode te zijn die met een enkele klik vanuit de wallet kan worden ingesteld met behulp van het “MOCCI” -systeem. . Divi heeft ook wekelijkse loterijblokken die 11 van zijn stakers betalen. Divi streeft ernaar zijn eigen gebruiksvriendelijke “Chain Lightning” -netwerk te creëren waarvan zij denken dat het bruikbaarder zal zijn dan de versie van Bitcoin. Het zal atomaire swaps, een geavanceerd beheersysteem en een portemonnee met meerdere munten hebben die is ontworpen om Bitcoin en andere cryptocurrencies ook gebruiksvriendelijk te maken. Het Divi Project won de derde plaats in de 2018 “Token Tank” -wedstrijd op World Crypto Con in Las Vegas, en werd ook beoordeeld als de # 3 beste Masternode, achter Dash en PIVX, door Omni Analytics. Het Divi-team bestaat uit vier verschillende adviseurs die veel in het nationale circuit spreken. Dit omvat voormalig Yahoo Chief Solutions Officer Tim Sanders, futurist Ramez Naam, voormalig Coin Telegraph CEO Toni Lane Casserly, Doug Scott, voormalig president van Ogilvy Entertainment, en top crypto-influencers Joel Comm en Travis Wright van de Bad Crypto Podcast. Het Divi-team is meerdere keren geïnterviewd op de nationale televisie, onder meer op de vloer van de New York Stock Exchange, op NASDAQ en op Tech Republic.

Divi (DIVI) kopen

Divi is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Divi is een coin die beschikbaar is sinds 2018-10. Belangrijke use cases voor Divi zijn onder andere: Mineable, Asset management, Masternodes, Wallet. Meer informatie vind je op de officiële website van Divi: https://www.diviproject.org/.

Divi converter

Schuiven naar boven