ᐅ DeviantCoin (DEV) kopen 2020 ᐊ

DeviantCoin (DEV) prijs

Wat is DeviantCoin

DeviantCoin (DEV) is een cryptocurrency. Gebruikers kunnen DEV genereren via het mijnbouwproces. DeviantCoin heeft een huidige voorraad van 28.497.308.429 met 28.497.307.429 in omloop. De laatst bekende prijs van DeviantCoin is $ 0,514782 USD en is de afgelopen 24 uur -56,93% gedaald. Het wordt momenteel verhandeld op 3 actieve markt (en) met $ 214.725,704 verhandeld in de afgelopen 24 uur. Meer informatie is te vinden op https://deviantcoin.io/.

DeviantCoin (DEV) kopen

DeviantCoin is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

DeviantCoin is een coin die beschikbaar is sinds 2018-4. Belangrijke use cases voor DeviantCoin zijn onder andere: Mineable. Meer informatie vind je op de officiële website van DeviantCoin: https://deviantcoin.io/.

DeviantCoin converter

Schuiven naar boven