ᐅ Dero (DERO) kopen 2020 ᐊ

Dero (DERO) prijs

Wat is Dero

Dero beweert het eerste cryptoproject te zijn dat een Proof of Work-blockchain combineert met een DAG-blokstructuur en volledig anonieme transacties. Het gedistribueerde grootboek verwerkt transacties met een gemiddelde bloktijd van twaalf seconden en is beveiligd tegen meerderheidsaanvallen op hashrate. Dero streeft ernaar de eerste CryptoNote-blockchain te zijn die slimme contracten heeft op zijn native chain zonder extra lagen of secundaire blockchains. Helemaal opnieuw ontwikkeld om miljoenen gebruikers te ondersteunen met verbeterde betrouwbaarheid, privacy, beveiliging en bruikbaarheid. Saldi en transacties zijn privé op de DERO-blockchain. Het DERO-project is helemaal opnieuw ontwikkeld in Golang en wordt ontwikkeld door originele ontwikkelaars. Het doel van het Dero-project is om een blockchain-netwerk te worden dat bedrijven en individuen over de hele wereld van dienst kan zijn, waardoor veilige, snelle en anonieme transacties en slimme contractuitvoering mogelijk zijn. DERO streeft ernaar de marktleider te worden door middel van functies zoals DeroDAG-technologie, Bulletproofs en een TLS-gecodeerd netwerk.

Dero (DERO) kopen

Dero is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Dero is een coin die beschikbaar is sinds 2018-4. Belangrijke use cases voor Dero zijn onder andere: Mineable. Meer informatie vind je op de officiële website van Dero: https://dero.io.

Dero converter

Schuiven naar boven