ᐅ DDKoin (DDK) kopen 2020 ᐊ

DDKoin (DDK) prijs

Wat is DDKoin

DDK omschrijft zichzelf als een gemeenschapsplatform dat tot doel heeft economische kansen te creëren door de ontwikkeling van blockchain-oplossingen. Sinds 2015 claimt de DDK-community bijgedragen te hebben aan een aantal blockchainplatforms. Het DDK-platform gebruikt het Delegated Proof of Stake (DPoS) -mechanisme in zijn kern. Volgens DDK is een van de voordelen van een DPoS-blockchain dat het afhankelijk is van communityleden om deel te nemen aan het onderhoud en de beveiliging van het platform, zodat de deelname van elk lid voor iedereen voordelen oplevert.

DDKoin (DDK) kopen

DDKoin is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

DDKoin is een coin die beschikbaar is sinds 2019-7. Belangrijke use cases voor DDKoin zijn onder andere: Mineable, DPoS, Platform, Enterprise solutions, Scaling. Meer informatie vind je op de officiële website van DDKoin: https://ddkoin.com/.

DDKoin converter

Schuiven naar boven