ᐅ Decred (DCR) kopen 2020 ᐊ

📈 Decred kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Decred (DCR) prijs

Wat is Decred

Decred is een community-gerichte cryptocurrency met ingebouwde governance die is ontworpen met het doel om er een superieure langetermijnwinkel van waarde van te maken. Het hybride PoW / PoS-consensusmechanisme, het transparante voorstel, het stemsysteem en de continu gefinancierde schatkist van Decred waren ontworpen om het veilig, aanpasbaar en duurzaam te maken. Elk lid van de Decred-gemeenschap met “skin in the game” – belanghebbenden, ontwikkelaars en mijnwerkers – kan stemmen over de richting van het project. Stakeholders bepalen gezamenlijk het beleid, het ontwikkelingsplan, het budget en de wijzigingen in de consensusregels. Ze keuren ook het werk van de mijnwerkers goed – het effectief op elkaar afstemmen van belangen om het best mogelijke resultaat voor iedereen te garanderen. Terwijl het op weg is om een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) te worden, is Decred opzettelijk ontworpen om alle partijen te financieren die bij het bestuur betrokken zijn. Elke blokbeloning compenseert mijnwerkers, belanghebbenden en de schatkist, die aannemers betaalt die aan Decred werken.

Decred (DCR) kopen

Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Decred is een coin die beschikbaar is sinds 2016-2. Belangrijke use cases voor Decred zijn onder andere: Mineable, Hybrid – PoW & PoS, BLAKE256, Medium of Exchange, Store of Value, Privacy, DAO. Meer informatie vind je op de officiële website van Decred: https://www.decred.org/.

Decred converter

Schuiven naar boven