ᐅ Dash (DASH) kopen 2020 ᐊ + rente op Dash

📈 Dash kopen op Binance!

Dash (DASH) prijs

Wat is Dash

### Wat is Dash? Sinds de oprichting in januari 2014 heeft Dash functies toegevoegd zoals: – Two-tier netwerk met gestimuleerde knooppunten en gedecentraliseerd projectbeheer (Masternodes) – Direct verrekende betalingen (InstantSend) – Direct onveranderlijke blockchain (ChainLocks) – Optionele privacy (PrivateSend) ### Hoe werkt Dash? Het Dash-netwerk wordt beheerd door masternodes, servers die worden ondersteund door onderpand in Dash, ontworpen om geavanceerde services veilig te bieden en beheer over het offertesysteem van Dash. In ruil voor een deel van de blokbeloning bieden masternodes een tweede servicelaag aan het netwerk. Ze faciliteren functies zoals InstantSend, PrivateSend en ChainLocks, die naar verluidt Dash beschermen tegen 51% mijnaanvallen. Dash governance-systeem, of treasury, verdeelt 10% van de blokbeloningen voor de ontwikkeling van het project op een competitieve en gedecentraliseerde manier. Dit heeft de oprichting van veel gefinancierde organisaties mogelijk gemaakt, waaronder Dash Core Group, Inc. (DCG), die voortdurende ontwikkeling, integraties en andere activiteiten van Dash ondersteunt. Binnen de eerste 48 uur na de lancering van Dash werden ongeveer 2,0 miljoen munten gewonnen, wat aanzienlijk hoger was dan het geplande emissieschema. Dash was oorspronkelijk gevorkt van Litecoin, en hoewel Litecoin bij de lancering een soortgelijk probleem leed vanwege een bug in het algoritme voor het aanpassen van de moeilijkheidsgraad, was dit ten tijde van de lancering van Dash niet algemeen begrepen. Exclusief de eerste twee Litecoin-blokken (die werden gedolven voordat ze werden vrijgegeven), was de muntuitgifte tijdens de eerste 24 uur verhoogd, wat resulteerde in de creatie van 500.000 Litecoin in de eerste 24 uur. Hoewel het goed gedocumenteerd is dat Dash de bug van Litecoin heeft geërfd, is er niettemin wijdverbreide speculatie over de vraag of de resulterende fastmine opzettelijk ten goede kwam aan vroege mijnwerkers. Veel mensen streden bij de lancering om blokbeloningen, vergelijkbaar met andere projecten die op dat moment werden gelanceerd. In de daaropvolgende jaren werd Dash actief verhandeld op beurzen gedurende verschillende marktcycli, waardoor het vandaag de dag een van de best verspreide cryptocurrencies is, volgens [Google Cloud] (https://cloud.google.com/blog/products / data-analytics / introductie-zes-nieuwe-cryptocurrencies-in-bigquery-openbare-datasets-en-hoe-ze-geanalyseerd kunnen worden).

Dash (DASH) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Dash (DASH) staking

Je kunt passief cryptocurrency verdienen door Dash beschikbaar te stellen aan het netwerk. Als je DASH op een exchange hebt staan die staking mogelijkheden heeft is dit zeer eenvoudig. Meestal ga je simpelweg naar de staking sectie van de exchange en daar kan je aangeven hoeveel je beschikbaar wilt stellen. Rente die je hierop kunt ontvangen varieert van 1% tot zelfs 20% per jaar. Er zijn verschillende manieren van staken, waaronder lending, fixed staking, flexible staking en savings. Afhankelijk van het type staking zet je je coins vast voor een vaste periode of blijft het flexibel. Onderstaand zie je de staking mogelijkheden voor Dash

Via Binance locked staking verdien je 7,12%. Ga naar Binance locked staking >>

Via Binance savings verdien je 1,36%. Ga naar Binance savings >>

Informatiebronnen

Dash is een coin die beschikbaar is sinds 2014-2. Belangrijke use cases voor Dash zijn onder andere: Mineable, Hybrid – PoW & PoS, X11, Medium of Exchange, Privacy, Masternodes. Meer informatie vind je op de officiële website van Dash: https://www.dash.org/.

Dash converter

Schuiven naar boven