ᐅ LiquidApps (DAPP) kopen 2020 ᐊ

LiquidApps (DAPP) prijs

Wat is LiquidApps

LiquidApps wil de ontwikkeling op de blockchain optimaliseren door producten en diensten te introduceren die het ontwikkelen van gedecentraliseerde apps (dApps) efficiënter en schaalbaarder maken. LiquidApps lanceerde een schaaloplossing voor blockchain-ontwikkelaars – een drielaags ecosysteem genaamd het DAPP Network. Het DAPP-netwerk bevat naar verluidt een voorzieningenlaag van DAPP-serviceproviders (DSP’s), die op een vrije markt concurreren om diensten te leveren aan ontwikkelaars die dApps bouwen. De DSP’s bieden een reeks tools zoals extra opslagcapaciteit (vRAM), weborakels, gratis virtuele accounts (vAccount), betrouwbare / gedecentraliseerde generator voor willekeurige getallen en services voor geplande taken (CRON).

LiquidApps (DAPP) kopen

LiquidApps is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

LiquidApps is een token die beschikbaar is sinds 2019-6. Belangrijke use cases voor LiquidApps zijn onder andere: Platform, Distributed Computing, Interoperability. Meer informatie vind je op de officiële website van LiquidApps: https://www.liquidapps.io/.

LiquidApps converter

Schuiven naar boven