ᐅ Cortex (CTXC) kopen 2020 ᐊ

📈 Cortex kopen op Binance!

Cortex (CTXC) prijs

Wat is Cortex

Cortex is een open-source, peer-to-peer, gedecentraliseerd blockchain-platform dat kunstmatige intelligentie (AI) -modellen ondersteunt die kunnen worden geüpload en uitgevoerd op het gedistribueerde netwerk. Cortex biedt een open-source AI-platform om AI-democratisering te bereiken, waarbij modellen eenvoudig in slimme contracten kunnen worden geïntegreerd en AI-gedecentraliseerde applicaties (DApps) mogelijk maken.

Cortex (CTXC) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

Cortex is een coin die beschikbaar is sinds 2018-4. Belangrijke use cases voor Cortex zijn onder andere: Mineable, Platform, IoT, Smart Contracts. Meer informatie vind je op de officiële website van Cortex: http://www.cortexlabs.ai/.

Cortex converter

Schuiven naar boven