ᐅ Capricoin+ (CPS) kopen 2020 ᐊ

Capricoin+ (CPS) prijs

Wat is Capricoin+

Capricoin + (CPS) is een cryptocurrency. Capricoin + heeft een huidige voorraad van 291.184.457.575 met 222.840.106,41 in omloop. De laatst bekende prijs van Capricoin + is $ 0,042717 USD en is 0,37% gestegen ten opzichte van de afgelopen 24 uur. Het wordt momenteel verhandeld op 1 actieve markt (en) met $ 9.015,20 verhandeld in de afgelopen 24 uur. Meer informatie is te vinden op http://capricoin.org/.

Capricoin+ (CPS) kopen

Capricoin+ is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Capricoin+ is een coin die beschikbaar is sinds 2015-7. Belangrijke use cases voor Capricoin+ zijn onder andere: Hybrid – PoW & PoS, X11. Meer informatie vind je op de officiële website van Capricoin+: http://capricoin.org/.

Capricoin+ converter

Schuiven naar boven