ᐅ COTI (COTI) kopen 2020 ᐊ + rente op COTI

📈 COTI kopen op Binance!

COTI (COTI) prijs

Wat is COTI

COTI beschrijft zichzelf als een ‘volledig omvattende financiering op de blockchain’-ecosysteem dat specifiek is ontworpen om de uitdagingen van traditionele financiering (vergoedingen, latentie, wereldwijde inclusie en risico) het hoofd te bieden door een nieuw type op DAG gebaseerd basisprotocol en infrastructuur te introduceren dat is schaalbaar, snel, privé, inclusief, lage kosten en geoptimaliseerd voor realtime betalingen. Het ecosysteem omvat [a] (https://www.youtube.com/watch?v=kSdRxqHDKe8) [DAG-gebaseerde blockchain] (https://www.youtube.com/watch?v=kSdRxqHDKe8), [a] (https://coti.io/files/COTI-technical-whitepaper.pdf) [Bewijs van vertrouwen consensusalgoritme] (https://coti.io/files/COTI-technical-whitepaper.pdf), [a] ( https://medium.com/cotinetwork/coti-is-launching-multidag-a-protocol-to-issue-tokens-on-a-dag-infrastructure-5c6282e5c3d1) [multiDAG] (https://medium.com/ cotinetwork / coti-is-launching-multidag-a-protocol-to-issue-tokens-on-a-day-infrastructure-5c6282e5c3d1), [a] (https://medium.com/cotinetwork/introducing-cotis-global -trust-system-gts-an-advanced-layer-of-trust-for-any-blockchain-7e44587b8bda) [Global Trust System] (https://medium.com/cotinetwork/introducing-cotis-global-trust-system -gts-an-advanced-layer-of-trust-for-any-blockchain-7e44587b8bda) (GTS), [a] (https://medium.com/cotinetwork/coti-universal-payment-system-ups-8614e149ee76 ) [Universele betalingsoplossing] (https://medium.com/cotinetwork/coti-un iversal-payment-system-ups-8614e149ee76) (UPS), [a] (https://medium.com/cotinetwork/announcing-the-first-release-of-the-coti-payment-gateway-4a9f3e515b86) [Betaling Gateway] (https://medium.com/cotinetwork/announcing-the-first-release-of-the-coti-payment-gateway-4a9f3e515b86), evenals toepassingen voor consumenten (COTI Pay) en handelaars (COTI Pay Business) .

COTI (COTI) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

COTI (COTI) staking

Je kunt passief cryptocurrency verdienen door COTI beschikbaar te stellen aan het netwerk. Als je COTI op een exchange hebt staan die staking mogelijkheden heeft is dit zeer eenvoudig. Meestal ga je simpelweg naar de staking sectie van de exchange en daar kan je aangeven hoeveel je beschikbaar wilt stellen. Rente die je hierop kunt ontvangen varieert van 1% tot zelfs 20% per jaar. Er zijn verschillende manieren van staken, waaronder lending, fixed staking, flexible staking en savings. Afhankelijk van het type staking zet je je coins vast voor een vaste periode of blijft het flexibel. Onderstaand zie je de staking mogelijkheden voor COTI

Via Binance savings verdien je 1,99%. Ga naar Binance savings >>

Informatiebronnen

COTI is een coin die beschikbaar is sinds 2019-6. Belangrijke use cases voor COTI zijn onder andere: DeFi. Meer informatie vind je op de officiële website van COTI: https://coti.io/.

COTI converter

Schuiven naar boven