ᐅ Cryptonex (CNX) kopen 2020 ᐊ

Cryptonex (CNX) prijs

Wat is Cryptonex

Cryptonex (CNX) vertegenwoordigt een cryptocurrency op de blockchain die is ontwikkeld door de Investment Financial Group voor de Cryptonex-uitwisseling. Op de Cryptonex-uitwisseling kunnen gebruikers P2P in Bitcoin, Ethereum of Cryptonex verhandelen voor een breed scala aan fiat-valuta’s. Hun belangrijkste doel is om degenen die deze digitale valuta bezitten de mogelijkheid te bieden om ze snel en met minimale commissie of limieten voor transactienummers of bedragen in te wisselen voor alle valuta’s ter wereld.

Cryptonex (CNX) kopen

Cryptonex is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Cryptonex is een coin die beschikbaar is sinds 2017-10. Belangrijke use cases voor Cryptonex zijn onder andere: Mineable, Medium of Exchange, Centralized exchange, Smart Contracts. Meer informatie vind je op de officiële website van Cryptonex: https://cryptonex.org/.

Cryptonex converter

Schuiven naar boven