ᐅ CyberMiles (CMT) kopen 2020 ᐊ

📈 CyberMiles kopen op Bitvavo! 🇳🇱

CyberMiles (CMT) prijs

Wat is CyberMiles

CyberMiles (CMT) is een blockchain van de volgende generatie voor slimme contracten. De slimme zakelijke contracten zijn geoptimaliseerd voor e-commercetoepassingen. Het zal een grote bibliotheek met handelsgerelateerde Smart Business Contracts bieden en ernaar streven om er een gestroomlijnd proces van te maken om gedecentraliseerde handelsapplicaties te bouwen.

CyberMiles (CMT) kopen

Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

CyberMiles is een coin die beschikbaar is sinds 2017-12. Belangrijke use cases voor CyberMiles zijn onder andere: Platform, E-commerce. Meer informatie vind je op de officiële website van CyberMiles: https://www.cybermiles.io/.

CyberMiles converter

Schuiven naar boven