ᐅ Nervos Network (CKB) kopen 2020 ᐊ

Nervos Network (CKB) prijs

Wat is Nervos Network

Het Nervos-netwerk beschrijft zichzelf als een open-source openbaar blockchain-ecosysteem en een verzameling protocollen. De Nervos CKB (Common Knowledge Base) is de layer 1, proof of work public blockchain protocol van het Nervos Network. Het staat naar verluidt toe dat elk crypto-activum wordt opgeslagen met de veiligheid, onveranderlijkheid en toestemmingsloze aard van Bitcoin, terwijl slimme contracten en schaal 2-schaalvergroting mogelijk worden gemaakt. Het heeft tot doel de totale netwerkwaarde vast te leggen door middel van het crypto-economische ontwerp en het native token, de CKByte.

Nervos Network (CKB) kopen

Nervos Network is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Nervos Network is een coin die beschikbaar is sinds 2019-11. Meer informatie vind je op de officiële website van Nervos Network: http://nervos.org/.

Nervos Network converter

Schuiven naar boven