ᐅ Celo (CELO) kopen 2020 ᐊ

Celo (CELO) prijs

Wat is Celo

Celo omschrijft zichzelf als een open platform dat financiële tools toegankelijk maakt voor iedereen met een mobiele telefoon. Het Celo-platform is gedecentraliseerd, programmeerbaar en aanpasbaar. Het is bedoeld om een robuust ecosysteem van organisaties, validators en ontwikkelaars in staat te stellen een open financieel systeem op te bouwen dat hun gemeenschappen helpt groeien en bloeien.

Celo (CELO) kopen

Celo is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Celo is een coin die beschikbaar is sinds 2020-5. Meer informatie vind je op de officiële website van Celo: https://celo.org/.

Celo converter

Schuiven naar boven