ᐅ Counos X (CCXX) kopen 2020 ᐊ

Counos X (CCXX) prijs

Wat is Counos X

Counos X werd op 1 juni 2019 gelanceerd door een team in Zwitserland en is ontworpen om betalingen te vergemakkelijken en aankoopfacturen te vereffenen, met name om gemakkelijk met fiatgeld te kunnen wisselen. Hoewel de prijs in de markt wordt bepaald, zullen er pogingen worden ondernomen om te voorkomen dat de waarde te veel fluctueert. Voor details over uitzetten, zie (https://www.counos.io/counos-smart-staking).

Counos X (CCXX) kopen

Counos X is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Counos X is een coin die beschikbaar is sinds 2020-4. Belangrijke use cases voor Counos X zijn onder andere: Mineable. Meer informatie vind je op de officiële website van Counos X: https://www.counos.io/CounosX.

Counos X converter

Schuiven naar boven