ᐅ Counos Coin (CCA) kopen 2020 ᐊ

Counos Coin (CCA) prijs

Wat is Counos Coin

Counos Coin is gebaseerd op de Litecoin-broncode en opereert binnen een volledig onafhankelijk netwerk. De munt gebruikt een op SCRYPT gebaseerd algoritme dat vergelijkbaar is met dat van Litecoin. Het bewijs van de Counos Coin-functionaliteit wordt gecreëerd via “Proof-of-work” -technologie in de vorm van een peer-to-peer netwerk. Het doel van Counos Coin is om de hoogste normen te bieden vanuit een betrouwbaarheidsperspectief voor financiële transacties en betalingen wereldwijd. De eenheid kan naar verluidt worden gebruikt om online goud van verkopers te kopen. Bovendien kunnen de gebruikers naar verluidt Counos Coin kopen en ontvangen van de gemeenschap, agentschappen of uitwisselingsdiensten.

Counos Coin (CCA) kopen

Counos Coin is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Counos Coin is een coin die beschikbaar is sinds 2019-12. Belangrijke use cases voor Counos Coin zijn onder andere: Mineable. Meer informatie vind je op de officiële website van Counos Coin: https://counos.io/.

Counos Coin converter

Schuiven naar boven